top of page
  • syllogosnefropathon

Την Παρασκευή 19 Μαρτίου ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των μεταμοσχευμένων και των ασθενών


Την Παρασκευή 19 Μαρτίου ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των μεταμοσχευμένων και των ασθενών σε Περιτοναϊκή Κάθαρση .

Οι αιμοκαθαιρόμενοι θα περιμένουν από Δευτέρα για διευκρινήσεις σχετικά με τη διαδικασία εμβολιασμού τους .


Ο προγραμματισμός των ραντεβού εμβολιασμού των Μεταμοσχευμένων και των ασθενών σε Περιτοναϊκή Κάθαρση μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:


► εφόσον οι πολίτες έχουν εγγραφεί στη άυλη συνταγογράφηση θα λάβουν γραπτό μήνυμα SMS από το 13034 .Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να επιβεβαιώσουν το ραντεβού μέσω SMS, εντός 72 ωρών, διαφορετικά η θέση απελευθερώνεται

Εφόσον οι πολίτες έχουν ελέγξει τη δυνατότητα εμβολιασμού την τρέχουσα περίοδο, ακολουθούν το σύνδεσμο (emvolio.gov.gr/app) στον οποίο τους παραπέμπει η πλατφόρμα, για να προγραμματίσουν το ραντεβού.


► Κατόπιν προσέλευσης των ιδίων ή τρίτων προσώπων για λογαριασμό τους στο πλησιέστερο ΚΕΠ. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση τρίτων προσώπων, απαιτείται υπεύθυνη δήλωση, η οποία θα ενσωματωθεί σε δεύτερο χρόνο στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr. Επίσης, ο τρίτος που θα προσέρχεται θα πρέπει να γνωρίζει τον ΑΜΚΑ του άμεσα ενδιαφερομένου καθώς και τον ΑΔΤ ή να φέρει φωτοτυπία τους.


► Κατόπιν προσέλευσης των ιδίων ή τρίτων προσώπων για λογαριασμό τους στο πλησιέστερο Φαρμακείο.

53 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page