top of page
  • syllogosnefropathon

Τιμητική βράβευση του Δήμου Νεάπολης - Συκεών και της ΜΕΘ του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης γι


Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης στην εκδήλωση της κοπής πίτας του 2017 βράβευσε τον Δήμο Νεάπολης - Συκεών εκτιμώντας βαθύτατα τις προσπάθειες και ενέργειες του Δήμαρχου, της Αντιδημαρχίας κοινωνικής πολιτικής, του ΔΣ και των στελεχών του για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας στην ιδέα της δωρεάς ιστών οργάνων, στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αναστάσιος Τσακιρίδης.

Στην εκδήλωση ο Σύλλογος βράβευσε για την προσφορά στην διάδοση της δωρεάς οργάνων και την αύξηση των μεταμοσχεύσεων στην χώρα μας, την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα το προσωπικό αυτής, τους ιατρούς και νοσηλευτές που με αυταπάρνηση ανταποκρίνονται στο Ανθρώπινο καθήκον να προσφέρουν ζωή. Την τιμητική πλακέτα μαζί με το "ευχαριστώ εκ βάθους καρδιάς" των νεφροπαθών παρέλαβε ο Διευθυντής της ΜΕΘ, ιατρός κ. Γεώργιος Δαδούδης.

Η Ιδέα της Δωρεάς Οργάνων και Ιστών εκτός φυσικά από τις παρεμβάσεις της πολιτείας συνδέεται με το ευρύτερο πνεύμα του εθελοντισμού ως πράξη ανθρωπισμού και πολιτισμού από όλους μας, καθώς η δωρεά οργάνων αποτελεί τη βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση του ιατρικού θαύματος της μεταμόσχευσης.


19 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page