top of page
  • syllogosnefropathon

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ - ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΟΠΥΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Για την θερινή περίοδο από 1 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου και για μέχρι δύο (οποιουσδήποτε) από τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες ο ΕΟΠΥΥ αποζημιώνει τους αιμοκαθαρόμενους ασφ/νους με τα πάγια ποσά όπως αυτά αναφέρονται παρακάτω, εφόσον επιλέξουν να μετακινηθούν από τη θερινή – παραθεριστική τους κατοικία:

α) Οι αιμοκαθαρόμενοι που θα διαμένουν εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης(ή εκτός αστικού κέντρου για τους υπόλοιπους Νομούς) και κινούνται σε μονάδες αιμοκάθαρσης (τις πλησιέστερες κάθε φορά) που απέχουν μέχρι και οκτώ (8) χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας τους θα αποζημιώνονται με το εφάπαξ ποσό των #220# ευρώ για Θεσσαλονίκη(για τους υπόλοιπους Νομούς με το εκάστοτε εφάπαξ ποσό για τα αντίστοιχα αστικά κέντρα).

β) Όσοι κατοικούν εκτός πολεοδομικού και σε απόσταση μεγαλύτερη των οκτώ (8) χιλιομέτρων και μέχρι πενήντα (50)χιλιόμετρα θα αποδίδεται το εφάπαξ ποσό των #400# € μηνιαία.

γ) Όσοι κατοικούν εκτός πολεοδομικού και σε απόσταση από 50 έως 80 χιλιόμετρα θα αποζημιώνονται με το ποσό των 550 ευρώ

δ) Όσοι κατοικούν εκτός πολεοδομικού και σε αποστάσει από 80 χιλιόμετρα και πάνω θα αποζημιώνονται με το ποσό των 800 ευρώ

Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι τα εξής:

  1. Υπεύθυνη δήλωση που συμπληρώνεται από τον ασφαλισμένο και κατατίθεται στον ΕΟΠΥΥ πριν φύγει για τη θερινή κατοικία του, στην οποία θα αναγράφονται το ονοματεπώνυμο και το πατρώνυμο του ασφαλισμένου, ο ΑΜΚΑ, η μονάδα στην οποία θα αιμοκαθάρεται τη θερινή περίοδο, η ακριβής διεύθυνση της θερινής κατοικίας του, το σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας(ξενοδοχείου, κάμπινγκ, ξενώνα ή κατοικίας) ή σε περίπτωση που δεν υπάρχει σταθερό άλλος τρόπος επικοινωνίας για τυχόν έλεγχο από την περιφερειακή διεύθυνση του ΕΟΠΥΥ.

  2. Βεβαίωση Διευθυντή της πλησιέστερης Μονάδας Αιμοκάθαρσης στη θερινή κατοικία που θα αναφέρει την ύπαρξη ή όχι θέσης αιμοκάθαρσης και την αποδοχή του αιμοκαθαρόμενου για τους θερινούς μήνες.

  3. Μηνιαία βεβαίωση του Δ/ντή της Μονάδας όπου αιμοκαθάρεται από την οποία προκύπτει ο αριθμός των αιμοκαθάρσεων στις οποίες υπεβλήθη τους συγκεκριμένους μήνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 28 1ος ΟΡΟΦΟΣ - ΤΗΛ 2310222821)

962 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page