top of page
  • syllogosnefropathon

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.μεΑ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Αγαπητά μέλη,

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης μετέχει στην Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Ο.Α.με.Α. Κ.Μ.) η οποία αποτελεί δευτεροβάθμιο όργανο συγκρότησης του αναπηρικού κινήματος. Στόχος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας είναι η έκφραση και διεκδίκηση των αιτημάτων του αναπηρικού κινήματος σε περιφερειακό επίπεδο αναδεικνύοντας τις κοινές συνιστώσες των διεκδικήσεων των πρωτοβάθμιων σωματείων όπως είναι και ο Σύλλογος μας.

Η ΠΟΑΜΕΑ Κεντρικής Μακεδονίας προκήρυξε εκλογοαπολογιστική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ο Σύλλογος μας συμμετέχοντας στην διαδικασία της ΠΟΑΜΕΑ προκηρύσσει εκλογές οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στο γραφείο του Συλλόγου στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 28 στον 1ο όροφο από τις 9.00π.μ. έως τις 14.30μ.μ. Η εκλογική διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Νοεμβρίου έχει σκοπό την ανάδειξη των αντιπροσώπων του Συλλόγου μας στην εκλογική διαδικασία της ΠΟΑμεΑ Κ.Μ.

Αιτήσεις υποψηφιότητας αντιπροσώπων μπορούν να υποβάλλονται στο γραφείο του Συλλόγου από την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 14 Νοεμβρίου από τις 9.00 π.μ. έως τις 14.30μ.μ.

Επειδή η παραπάνω διαδικασία είναι σημαντική για το αναπηρικό κίνημα στην περιφέρεια μας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας παρακαλεί και προσκαλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν στην παραπάνω διαδικασία.

ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

12 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page