top of page
  • syllogosnefropathon

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΝ & την ΕΣΑμεΑ


Αγαπητά μέλη,

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης μετέχει στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Νεφροπαθών(ΠΟΝ) η οποία αποτελεί δευτεροβάθμιο όργανο συγκρότησης των Νεφροπαθών και στην Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία(ΕΣΑμεΑ) που αποτελεί τριτοβάθμιο όργανο συγκρότησης των αναπήρων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην ΠΟΝ και την ΕΣΑμεΑ, οι οποίες θα διεξαχθούν από την Τρίτη 5 έως και την Παρασκευή 8 Ιουνίου στο γραφείο του Συλλόγου στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 28 στον 1ο όροφο από τις 9.30π.μ. έως τις 14.30μ.μ.

Αιτήσεις υποψηφιότητας αντιπροσώπων μπορούν να υποβάλλονται στο γραφείο του Συλλόγου από την Τρίτη 22 Μαΐου έως και την Παρασκευή 25 Μαΐου από τις 9.00 έως τις 14.30 . Απαραίτητη προϋπόθεση για όποιον επιθυμεί να υποβάλλει αίτηση να είναι οικονομικά ενήμερος και για το 2018.

Επειδή η παραπάνω διαδικασία είναι σημαντική τόσο για τους Νεφροπαθείς όσο και για το αναπηρικό κίνημα στην χώρα μας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας παρακαλεί και προσκαλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν στην παραπάνω διαδικασία.

58 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page