top of page

Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ "ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ" ΤΩΝ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ

  • syllogosnefropathon
  • 11 Ιαν 2019
  • διαβάστηκε 1 λεπτά

Από την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019 έως και σήμερα, τόσο η πόλη της Θεσσαλονίκης όσο και ευρύτερη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας, βρέθηκαν αντιμέτωπες με ένα πολύ έντονο κύμα κακοκαιρίας το οποίο δημιούργησε πολύ σοβαρά προβλήματα μετακίνησης σε όλη την περιοχή.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας δεκάδες νεφροπαθείς αντιμετώπισαν προβλήματα στην μετακίνηση τους και χρειάστηκε να παρέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένω να τους μεταφέρει στις μονάδες αιμοκάθαρσης. Η βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν εξαιρετικά σημαντική καθώς δεν επέτρεψε να μπει σε κίνδυνο η ζωή και η σωματική ακεραιότητα των νεφροπαθών, που είχαν εγκλωβιστεί λόγο της κακοκαιρίας.

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης ευχαριστεί για ακόμη μια φορά την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης , την Διοίκηση και το προσωπικό της, για την συνδρομή τους ως «φύλακες άγγελοι», σε τουλάχιστον 30 περιπτώσεις μεταφοράς νεφροπαθών προς και από τα κέντρα αιμοκάθαρσης.

Γραφεία

Βασ. Ηρακλείου 28, 54624 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο

T: 2310 222 821
F: 2310 240 095

 

Με την  υποστηριξη του

2013
 

bottom of page