top of page
  • syllogosnefropathon

Επαναλειτουργία του γραφείου του Συλλόγου


Αγαπητά μέλη,


Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι συνθήκες επέβαλαν την διακοπή λειτουργίας του γραφείου μας για την εξυπηρέτηση των νεφροπαθών, αποφασίστηκε η επαναλειτουργία του από την Δευτέρα 1 Ιουνίου αλλά με συγκεκριμένους κανόνες, όπως αυτοί ορίζονται πλέον για την λειτουργία των γραφείων από τον ΕΟΔΥ.


Το γραφείο θα δέχεται επισκέψεις μόνο κατόπιν ραντεβού και εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο. Τα ραντεβού θα προγραμματίζονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στον 2310222821 κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας, δηλαδή από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 9.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ. Στο ραντεβού θα εισέρχεται μόνο ένα άτομο στον προκαθορισμένο χρόνο επίσκεψης και το οποίο και θα πρέπει να φοράει μάσκα υποχρεωτικά .


Σε όσες περιπτώσεις κρίνεται ότι δεν είναι απαραίτητη η επίσκεψη , η ενημέρωση μπορεί να πραγματοποιείται τηλεφωνικά ή μέσω email (snefrothes@yahoo.gr , nefrothes@gmail.com ) ή μέσω προσωπικών μηνυμάτων στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook . Εξετάζονται κι άλλες επιλογές επικοινωνίας όπως η χρήση Viber και Skype οι οποίες και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σύλλογος Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης

41 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page