top of page
  • syllogosnefropathon

Υποστήριξη των νεφροπαθών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας



Υποστήριξη των νεφροπαθών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την κάλυψη βασικών αναγκών τους στα πλαίσια πρόληψης από τον Κορωνοιό

Στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων προστασίας από τον Κορωνοιό για τις ευπαθείς ομάδες, οι νεφροπαθείς (αιμοκαθαιρόμενοι, περιτοναϊκοί και μεταμοσχευμένοι ασθενείς), ως κατεξοχήν ευπαθής ομάδα, είναι υποχρεωμένοι να αποφύγουν κάθε είδους μετακίνηση και να τηρούν πιστά τα μέτρα υγιεινής.


Για το λόγο αυτό, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της κοινωνικής μέριμνας και πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και προκειμένου να διασφαλιστεί η προμήθεια ειδών υγιεινής και ατομικής προστασίας στους νεφροπαθείς, η Περιφέρεια αναλαμβάνει να διασφαλίσει την προμήθεια και παράδοση κατ΄ οίκον των παρακάτω ειδών, ατομικής προστασίας και υγιεινής, σε όσους νεφροπαθείς ενδιαφέρονται. Η προμήθεια των συγκεκριμένων ειδών θα επαναληφθεί για 3 μήνες.


Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στα email του Συλλόγου μας για το ενδιαφέρον σας αποστέλλοντας το Ονοματεπώνυμο, τη Διεύθυνση Κατοικίας και το Τηλέφωνο Επικοινωνίας σας. Εφόσον μπορούν οι μονάδες νεφρού, θα ήταν προτιμότερο να μας αποστείλουν μια συγκεντρωτική κατάσταση με τα στοιχεία των ενδιαφερόντων.


Τα προϊόντα είναι : 2 Σαμπουάν των 1000ml (+/- 10%), 2 Αφρόλουτρα 1000ml (+/- 10%), 2 κρεμοσάπουνα των 1000ml (+/- 10%), 1 Gel Καθαρισμού χεριών των 500 ml (+/- 10%), 1 χλωρίνη αρωματική των 2000 ml(+/- 10%), 1 υγρό καθαρισμού επιφανειών των 750 ml(+/- 10%), 1 υγρό καθαρισμού γενικής χρήσης των 1000ml (+/- 10%), 2 πακέτα υγρομάντηλα των 72 τεμαχίων (+/- 10%), 2 πακέτα σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι των 10 τεμαχίων (+/- 10%), 2 οδοντόκρεμες των 100ml (+/- 10%), 1 οδοντόβουρτσα.


Η επικοινωνία προς το παρόν με τον Σύλλογο μπορεί να γίνεται μόνο μέσα από τα email:



35 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page